Львів патрулювали цієї ночі 600 активістів та 141 міліціонер

10:18 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Громадський порядок підтримували також у місті 65 автопатрульних груп та 40 велосипедистів.

Голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко повідомляє сьогодні, 3 березня: «Загалом ця ніч у районі пройшла спокійно. Працювали по 18 маршрутах, загалом до чергування було залучено 132 людини, з яких 18 – міліціонерів. 12 людей було задіяно на велопатрулі. Працювало 16 машин автопатруля, 1 патрульна машина міліції». 

Натомість голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк розповіла: «Чергування пройшло спокійно. Представники патрулю виявили п’яного водія, не дозволили йому сісти за кермо. Інших неординарних ситуацій не було».

Своєю чергою, у Франківській районній адміністрації поінформували: «Вночі порядок у Франківському районі охороняло 54 працівники міліції, 104 активістів, 29 автопатрулів та 1 велопатрульна група з шести осіб. Надзвичайних випадків не виявлено, були дзвінки про побутові сварки, також надійшло повідомлення про автокрадія, куди одразу були направлені працівники міліції та автопатруль. На вулиці Городоцькій відбулось займання підвального приміщення, яке вдалось швидко ліквідувати. Загалом порядок в районі під контролем».

Про це повідомляє сьогодні, 3 березня, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів