ЛКП Лев шукає фотографа-волонтера

14:10 29 вересня 2023 р.

Фото до новини

На підприємстві кажуть, що буде достатньо лише двох годин на тиждень, аби фотографувати хвостатих, адже це збільшить шанси тварин на адопцію.

Про це повідомило ЛКП "Лев", пише Dailylviv.com.

«Ми шукаємо волонтера-фотографа, який готовий приділяти кілька годин на тиждень, щоб зробити класні фото вихованцям ЛКП «Лев». Для нас це дуже важливо, бо професійне фото – це збільшення шансів знайти господарів для чотирилапих. Якщо ви маєте вільні хоча б 2 години на тиждень, то маєте шанс попрацювати з найкрасивішими моделями міста», – кажуть у ЛКП «Лев».

Фотографи, які готові співпрацювати із ЛКП "Лев"», можуть писати у приватні повідомлення, або телефонувати за номером: 068 535 45 45

Нагадаємо, ЛКП «Лев» нещодавно очолила нова команда. За результатами другого відбору у Львівському комунальному підприємстві «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку. Оновлена команда планує налагодити роботу підприємства так, щоб воно стало прибутковим, сформувати сильний колектив, добре дбати про тварин, надавати якісні послуги мешканцям та відновити довіру до ЛКП «Лев».

Евтаназія собак, директорку відсторонили: в ЛКП Лев проведуть службове розслідування

ЛКП Лев знову видає сертифікати для виїзду з тваринами за кордон. Ціна

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів