Land Rover таранив комунальне авто, яке очищало трасу після смертельної ДТП: нові постраждалі (фото)

17:13 26 листопада 2022 р.

Фото до новини

Подвійна ДТП на автодорозі «Київ-Чоп»: загинув водій легковика.

Про це інформує поліція Рівненської області, пише Dailylviv.com.

Повідомлення про автопригоду неподалік села Самостріли, колишнього Корецького району, надійшло до поліції сьогодні, 26 листопада, близько першої години ночі від медиків.

На місці було встановлено, що 25-річний водій автомобіля «Opel Astra» житель Львівщини, рухався смугою зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Master» під керування 22-річного жителя Волині. 

Унаслідок автопригоди 25-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Його тіло із понівеченого авто деблокували рятувальники.

Потім, близько 02:40, на цьому ж місці, де ще тривало документування співробітниками поліції смертельної ДТП, сталася іще одна автопригода.

26-річний водій автомобіля «Land Rover» на іноземній реєстрації, житель Сарненського району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з автомобілем комунальної служби «Jac», співробітники якої очищували трасу внаслідок автопригоди. Після зіткнення кросовер наїхав на припарковане на узбіччі з увімкненими проблисковими маячками службове авто УПП в Рівненській області «Mitsubishi Outlender».

Водія автомобіля «Land Rover» із численними травмами доставили до лікарні. Його стан медики оцінюють як тяжкий. 

Крім того, травмувалась і патрульна поліціянтка, яка в той момент перебувала в службовому авто. У неї діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забої.

На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група та керівництво ВП № 7 (м. Корець), слідчий слідчого управління ГУНП в Рівненській області, патрульні поліціянти та рятувальники.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та тяжке тілесне ушкодження розпочато досудові розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. 

Автомобілі вилучено. У рамках кримінальних проваджень слідчі встановлюють усі обставини.

На автодорозі Стрий - Ізварине - ДТП з потерпілим, - поліція

У Львові нетверезий водій розбив дві автівки: таких виявили 13 (фото)

29-річний львів'янин за кермом Mercedes-Benz наїхав на 17-річну пішохідку

Мотоцикл Сузукі потрапив під колеса вантажівки МАН

Зіткнення Volkswagen Polo і вантажівки Mersedes-Actros з причепом: водій загинув

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів