Київське видання відстежує передсмертні нотатки львів’ян

14:59 2 жовтня 2013 р.

Соціальна ініціатива «Перед тим, як я помру, я хочу…» («Before I die I want to...») охопила уже понад 50 країн світу.


Київське інтернет-видання «Gazeta.ua» повідомляє в публікації «Львів'яни стають в чергу, аби написати на дошці, що хочуть встигнути зробити перед смертю»:

«У Львові на Проспекті Свободи в центрі міста встановили чорну дошку із надписом »Перед тим, як я помру, я хочу…» українською та англійськими мовами. Усі охочі можуть різнокольоровою крейдою написати продовження речення.

Львів'яни писали: «поїхати в Париж», «народити дитину», «завести кота», «почати займатися йогою», «закохатися ще раз», «дочекатися внуків» та інше.

Популярний у всьому світі проект «Перед тим, як я помру, я хочу…», є спробою нагадати людині про її цінності та пріоритети в такому періоді, як ціле життя. Соціальна ініціатива «Перед тим, як я помру, я хочу…» («Before I die I want to...») охопила уже понад 50 країн світу, зокрема США, Казахстан, Португалію, Японію, Данію, Австралію, Аргентину і Південну Африку. Проект ініційовано активістами молодіжних громадських організацій.

«Табло пофарбоване у чорний колір, тому що саме такий «не святковий» колір дає змогу привернути увагу перехожих та змусити їх замислитись над плином життя. Усе своє життя я багато хочу, мрію, а роблю лише малу частину зі своїх бажань. Я вирішив, що прийшов час виправитися і надихнути до конкретних дій людей навколо. Ідея дошки з'явилася ще рік тому, але вона була відкладена на потім, цього року ми вирішили перетворити ідею в реальність. Ми нагадуємо мешканцям та гостям Львова, що в кожного є мрії, цілі та плани. Зупинятися на цій дошці ми не плануємо, наступні дошки матимуть нові, мотивуючі надписи-запитання, з допомогою яких можна відслідковувати свій ріст та прогрес на шляху до досягнення мрії», - розповів Сергій Караванець, ініціатор проекту.

Дошка викликає велике захоплення у перехожих, її обписують з усіх сторін, фотографуються на її фоні. Увечері навіть стають у міні-черги за крейдою, аби написати свої побажання та мрії».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів