Курсанти-прикордонники з усієї України складають випускні іспити на Львівщині

12:10 13 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Заступник начальника Кінологічного навчального центру Андрій Квартирук запевнив: «Ми акцентуємо увагу на вогневій підготовці та фізичній витривалості курсантів».

«Упродовж тижня в Кінологічному навчальному центрі у Великих Мостах на Львівщині, відбуваються іспити курсантів-прикордонників з усієї України – повідомили сьогодні, 13 квітня, в Західному регіональному управлінні ДПСУ, де також розповіли подробиці:

«Півтори сотні молодих «зелених беретів», серед яких – 22 дівчини, складають заліки із вогневої та фізичної підготовки. Більше ста кінологів, разом із своїми чотирилапими помічниками, демонструють засвоєні навики із пошуку та виявлення наркотичних речовин, зброї, боєприпасів, тютюнових виробів, а також із виявлення та затримання порушника по його сліду. 

Заступник начальника Кінологічного навчального центру Андрій Квартирук зазначив: «Вимоги до курсантів цьогоріч особливо високі. Ми акцентуємо увагу на вогневій підготовці та фізичній витривалості курсантів. Вони стріляють із усіх видів зброї. Колись у нас цього не було, але зараз запроваджено такі зміни у програму підготовки курсантів. Ми усе це виконуємо».

Бойові навички курсантам передають досвідчені інструктори-прикордонники, кожен із яких має досвід служби у зоні АТО. Вже цієї п’ятниці ті курсанти, які успішно складуть іспити, отримають дипломи, і їх буде розприділено для подальшого несення служби у відділи Держприкордонслужби по всій Україні».

Про це повідомили сьогодні, 13  квітня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відеорепортаж з іспитів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів