Кращі інструктори ФБР навчали львівських патрульних тактиці виживання

17:40 3 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Інструктор з тактичної безпеки патрульної поліції Львова Тарас Леськів запевнив: «Тепер здобуті знання ми передамо нашим колегам».

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 3 жовтня: «Кращі інструктори ФБР навчали патрульних тактики виживання – патрульні з усієї України пройшли у Будапешті двотижневий курс. Це стало можливим завдяки підтримці «U.S.Embassy Kyiv Ukraine» та «INL».

«Кращі тренери «FBI» ( агентство міністерства юстиції США, яке служить у ролі федерального кримінального слідчого органу і внутрішньої розвідки), навчали наших патрульних методики ведення вогню в екстремальних умовах, з автомобіля, зупинки транспортного засобу та «зачистки» приміщення. Також, навчили користуватися різними видами озброєння, в тому числі «Glock», гвинтівка «Springfield», автомат Калашникова. Загалом, наші офіцери вистріляли більше 15 000 набоїв. Всі тренери, діючі працівники американських спецслужб «FBI», «SWAT» та інших», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова 

Інструктор з тактичної безпеки патрульної поліції Львова Тарас Леськів розповів: «Основна теза: вижити за будь-яку ціну. Особливо запам’яталися ситуації, коли тебе починають душити в темному приміщенні, ноги зв’язані, а ти в жодному випадку не повинен стати жертвою. Тепер здобуті знання ми передамо нашим колегам». 

«Також цікавим був курс балістики, де вивчали траєкторію польоту кулі через шкло не лише в теорії, а й на практиці. Тренери були приємно здивовані рівнем підготовки наших хлопців та вручили всім сертифікати проходження даного курсу», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео й фото з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів