Козицький назвав кількість ракет і безпілотників, збитих у небі над Львівщиною від 24 лютого (відео)

16:40 24 червня 2022 р.

Фото до новини

За чотири місяці повномасштабної війни воїни ПвК «Захід» збили у небі над Львівщиною 24 крилаті ракети і 11 безпілотних літальних апаратів рф.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив у телеграм каналі про кількість ракет і безпілотників, збитих у небі над Львівщиною від 24 лютого, пише Dailylviv.com

"За чотири місяці повномасштабної війни воїни ПвК «Захід» збили у небі над Львівщиною 24 крилаті ракети і 11 безпілотних літальних апаратів рф. 

Упродовж 24 травня – 24 червня – одну крилату ракету, - поінформував Максим Козицький. - 1 червня ворог вдарив чотирма ракетами по залізничній інфраструктурі у Стрийському і Самбірському районах. Внаслідок цього об’єкти залізниці зазнали суттєвих пошкоджень. Постраждали п’ятеро людей. Чотирьох у стані середньої важкості госпіталізували. Ще одна людина отримала легкі поранення, від госпіталізації відмовилася.

14 червня наші сили протиповітряної оборони збили ракету, ймовірно «Калібр». Уламки впали на цегельню у Золочеві. Також були пошкоджені 26 житлових об’єктів, 3 об’єкти торгівлі і 3 адмінбудівлі. Постраждали шестеро людей, серед них однорічний хлопчик. Усіх скерували на амбулаторне лікування". 

Три повітряні тривоги на Львівщині: Козицький повідомив, звідки були загрози

Одномісячній дитині батько-десантник присвятив знищення російського вертольота

У Конгрес США внесли законопроєкт про навчання українських пілотів на винищувачах НАТО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів