Контракт із військом уклали цього року майже 64 тисячі українців

19:42 22 листопада 2016 р.

Заступник міністра оборони Олег Шевчук запевнив, що питому вагу контрактників планується поступово збільшити до 80% від чисельності рядового, сержантського та старшинського складу.

Заступник міністра оборони, генерал-майор Олег Шевчук, запевнив сьогодні, 22 листопада, що з початку року контракт з українським військом уклали вже майже 64 тисячі військовослужбовців, із яких близько 7200 – офіцери. Він також наголосив, що питому вагу військовослужбовців за контрактом у Збройних Силах України планується поступово збільшити до 80% від чисельності рядового, сержантського та старшинського складу.

За словами зступника міністра оборони, під час розподілу контрактників пріоритет надаватиметься комплектуванню посад молодших командирів, бойових посад у складі екіпажів та обслуг, а також інших посад, які визначають бойову спроможність підрозділів, водночас, військовослужбовці строкової служби комплектуватимуть небойові військові частини та підрозділи забезпечення частин бойового складу. Про це повідомили сьогодні, 22 листопада, в прес-службі міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів