Командир взводу розвідроти 24-ї бригади з Львівщини Володимир Гера потребує допомоги

23:00 6 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rivnepost.rv.ua

Він прикривав відхід хлопців з Луганського аеропорту. Йому осколком перебило спинний мозок. В нього за кілька днів операція.

Симпатичний Володя зі Львівщини, командир взводу спостереження розвідроти 24-ї ОМБ (окремої механізованої бригади імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»). Йому 23. Фотографуватися на лікарняному ліжку не хоче

Коли його вітаєш зі святом ЗСУ, то він каже, що не це свято. Свято – це, наприклад, День Святого Миколая. Давайте побудемо Миколаями, щоб у Володі було Свято.

Він прикривав відхід хлопців. Були біля Луганського аеропорту. Йому осколком перебило спинний мозок. В нього за кілька днів операція. Вже далеко не перша. Після того має побути тижнів зо два вдома, а тоді на реабілітацію. Але він додому не хоче. Ну тобто хоче дуже сильно, але тільки прийти пішки, своїми ногами. Тому без відлежування вдома – одразу треба на реабілітацію.

Якщо хтось знає те, як і де це можна зробити йому безкоштовно, пишіть, допоможіть. Можуть знайти і платну. Звісно, це дуже дорого, особливо за кордоном. Для переказу грошей – номер картки його мами: Марія Степанівна Гера 4149 4978 1616 6260

Про це повідомляє сьогодні, 6 грудня, «Мaidanua.org».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів