Командувач Сухопутних військ США в Європі відзначив МЦМБ на Львівщині

09:05 9 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Міжнародний центр миротворчості та безпеки та 184-й навчальний центр львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація Збройних сил США на чолі із командувачем Сухопутних військ США в Європі – генерал-лейтенантом Крістофером Каволлі.

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Зустрічав іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного – генерал-лейтенант Павло Ткачук. У ході візиту генерал-лейтенант Каволлі ознайомився з ходом розбудови соціально-побутової інфраструктури Старицького гарнізону, відвідав навчальний комплекс «Бій в урбанізованій місцевості» та інші об’єкти навчальної матеріально-технічної бази, поспілкувався з інструкторсько-викладацьким складом МЦМБ.

«Командувач Сухопутних військ США в Європі високо оцінив досягнення МЦМБ та Центру підготовки підрозділів і відзначив, що далеко не кожна країна НАТО може дозволити собі такі обсяги підготовки підрозділів, на які спроможний Центр. Також в ході візиту було обговорено подальші кроки розвитку МЦМБ, зокрема поглиблення двостороннього співробітництва між МЦМБ та 7-м командуванням з підготовки СВ США в Європі, який дислокується в Графенвері», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів