Командувач Повітряних Сил, можливо, востаннє подякував за роботу полковнику Юрію Ігнату

20:18 16 березня 2024 р.

Фото до новини

Буде призначено нового начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил.

Про це повідомив у соціальній мережі Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук, пише DailyLviv.com.

«Перемога на землі кується в небі!» Щоразу говорю про це, дякуючи нашим захисникам неба: льотчикам, зенітникам, усім хто пильнує повітряний простір і всім, хто забезпечує результат.

З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік – на День народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне – результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від Президента України.

Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь! Де б я не був, упевнений, іще неодноразово йому подякую!

Життя триває. Головне – усім залишатись людьми! Б’ємось далі!"

Кількома годинами раніше громадський діяч Борислав Береза опублікував допис у ФБ такого змісту: "А ви знаєте, що Командувача ВМС ЗСУ віцеадмірала Олексія Неїжпапу та Командувача ВПС ЗСУ генерал-лейтенанта Миколу Олещука планують змінити найближчим часом? Не знали? Тепер знаєте. 

А знаєте, що один з найкращих військових спікерів, полковник ЗСУ Юрій Ігнат вже не речник Повітряних сил Збройних сил України і більше не виходить в ефіри? Теж не знали? І це тепер знаєте. 

Тривають чистки в ЗСУ після зміни Головкома та Начальника Генштабу. Цікаво, що про обґрунтування та ефективність ціх дій в Генштабі взагалі не говорять".

Читайте також: У квітні українська ППО збиватиме лише 1 з 5 російських ракет або ударних БпЛА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів