Командувач подякував за збиті гелікоптер, крилаті і балістичні ракети

08:25 23 червня 2023 р.

Фото до новини

23 червня близько 5.00 на Донецькому напрямку зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил знищено ворожий ударний гелікоптер Ка-52.

Вчора і сьогодні у мережі з'явилися дві подяки військовикам від командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука, пише Dailylviv.com.

Сьогодні командувач ПС ЗСУ подякував усім дякую за бойову роботу вночі.

"Також дякую нашим зенітникам за ще один збитий "алігатор" на Донеччині сьогодні вранці!", - написав генерал-лейтенант Микола Олещук у ТК. 

23 червня близько 5.00 на Донецькому напрямку зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил знищено ворожий ударний гелікоптер Ка-52.

А вчора командувач ПС ЗСУ вручив заслужені нагороди воїнам зенітних ракетних військ Повітряних Сил, які захищають Київщину (і не тільки) від ракетного тероризму Росії.

"Так, це ті хлопці, що достроково завершили навчання за кордоном, якнайшвидше забезпечили бойову роботу ЗРК «Patriot» і зруйнували міф про "непереможний" російський «Кинджал».

13 ракет Х-47 «Кинджал» знищено впродовж травня-червня, а ще – понад двадцять балістичних ракет та іншого російсько-іранського мотлоху!", - констатував Микола Олещук. 

Крилаті ракети атакували військовий аеродром у Хмельницькій області, - ПС ЗСУ

Вночі на Україну полетіли аеробалістичні і крилаті ракети та дрони-камікадзе, - Генштаб ЗСУ

Вибухи пролунали у Хмельницькій області, - ОВА

Козицький заперечив вибухи у Львові, але наголосив на загрозі ракетного удару

Повітряна тривога розірвала нічну тишу у Львівській області (доповнюється)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів