Коли запрацює «Київстар» невідомо, - гендиректор

15:57 12 грудня 2023 р.

Фото до новини

Гендиректор мобільного оператора "Київстар" Олександр Комаров заявив, що терміни відновлення роботи сервісів оператора незрозумілі.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, пише DailyLviv.com.

"Війна з Росією має багато вимірів і один з них - у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці Київстар став ціллю надпотужної гакерської атаки в результаті якої тимчасово недоступні послуги зв’язку та доступ до інтернету. Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі", - зазначив бізнесмен.

Він додав, що компанія працює над усуненням наслідків атаки для якнайшвидшого відновлення зв’язку.

Як повідомляв DailyLviv.com, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв'язку Kyivstar. Відсутній мобільний зв'язок та інтернет. Також неможливо увійти у мобільний застосунок. Сайт компанії не працює.

Компанія "Київстар" заявила, що на неї здійснено потужну гакерську атаку. Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на одного із національних операторів мобільного зв’язку "Київстар".

Також сьогодні в оператора "Vodafone" виникли технічні проблеми - не працює мобільний додаток та є проблеми з інтернет-з'єднанням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів