Кілька тисяч українців незаконно отримали туристичні візи до Польщі.- прокуратура Катовіц

14:41 19 листопада 2013 р.

Фото до новини

Катовіцька (Katowice) прокуратура вважає, що кілька тисяч громадян України незаконно отримало в’їзні туристичні візи до Польщі.

Допомагала їм колишня представниця управи Польського туристично-краєзнавчого товариства (PTTK) у місті Бєльско-Бяла (Bielsko-Biała) на півдні Польщі Барбара Л.,яка також керувала готелем. Про це інформує Польське радіо з посиланням на «Gazeta Wyborcza». Разом з нею були задіяні ще 4 особи, серед яких – власниця турбюро з Києва. Всі обвинувачені зізналися у причетності до справи.

Згідно з обвинувальним актом, незаконно здобуло візи кілька тисяч українців. Наразі слідчі встановили тотожність 542-ох людей. Обвинувачені створили нелегальні в’їзні ворота до Шенгенської зони – пояснює прокуратура. Перетнувши польський кордон, українці не з’являлися в місцях, які декларували у клопотанні, а відразу роз’їжджалися Єропою. «Gazeta Wyborcza» нагадує, що після контролю минулого року в польському консульстві в Луцьку, звільнено всіх працівників, відповідальних за протиправне видання віз.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів