Хлопчика, який зник у каналізації Львова, шукають ще й дигери

09:03 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це повідомили сьогодні, 11 жовтня, у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Мандрівники штучними підземеллями зі Львівської спілки дигерів надають консультації та допомагають у пошуках малюка, який 10 жовтня впав у каналізаціний люк у Львові, рятувальникам із ДСНС та пошуковим бригадам «Львівводоканалу», котрі працюють під землею вже добу. Як інформував сьогодні о 03:59 «ТСН», учора, 10 жовтня, еменесівці разом із працівниками водоканалу прочесали увесь каналізаційний колектор, а це 15 кілометрів. Натомість увечері взялись досліджувати гирло Полтви.

Шукають хлопчика три групи по чотири особи. Вони спускаються під землю на годину-дві, потім підіймаються, звітують, дихають свіжим повітрям і знову спускаються в колектор.

Окрім дігерів, свою допомогу запропонували дві місцеві фірми, які мають спеціальне обладнання. Це відеокамери-роботи на пульті управління, які можуть спускатись на глибину 90 метрів і обстежувати територію.

Ввечері каналізацію, куди впав хлопчик, працівники «Львівводоканалу» накрили величезним бетонним люком. Люди, які до ночі не розходились з місця події, обурились, мовляв дитину не знайшли, а колектор вже закрили. Однак пошуки хлопчика пообіцяли продовжувати усю ніч.

Як повідомляв «Щоденний Львів», малюка, котрий зник у каналізаційному колекторі, шукають уже по другому колу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів