Керівник «Укравтодору» проінспектував хід ремонту й прокладання доріг на Львівщині

14:30 25 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівщину відвідав з робочим візитом очільник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак.

Про це повідомили у вівторок, 25 вересня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Очільник «Укравтодору» разом з начальником Служби автомобільних доріг у Львівській області Русланом Кандибором здійснив об’їзд всіх об’єктів, на яких проводяться ремонтні та будівельні роботи на автомобільних дорогах області».
«Зокрема, у присутності начальника служби та його заступника Юрія Яблонського, а також представників підрядних організацій голова «Укравтодору» проінспектував проведення ремонтних робіт на  автомобільній дорозі Т-14-16 «Львів-Пустомити-Меденичі», яку реалізують за рахунок коштів державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Адже на цій автомобільній дорозі дорожники виконують ремонт одночасно на кількох ділянках – капітальний ремонт в межах Пустомитів, поточний середній ремонт у межах Щирця та реконстукцію на ділянці «Щирець – Велика Горожанка», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Голова «Укравтодору» звернув увагу на необхідність максимально підвищувати безпеку дорожнього руху, в тому числі – під час проведення ремонтних та будівельних робіт. Також наголосили на тому, що всі роботи, які були заплановані на 2018 рік, мають бути завершені вчасно. Загалом, Славомір Новак залишився задоволеним ходом проведення ремонтних та будівельних робіт на автомобільних дорогах Львівської області», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів