Керівник патрульної поліції Львова живе в кабінеті (відео, оновлено)

22:58 5 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Антон Пузиревський повідомив у п’ятницю: «Завжди перебуваю на робочому місці. Однак планую винаймати квартиру».

Новопризначений керівник патрульної поліції Львова Антон Пузиревський повідомив 4 грудня під час прес-конференції: «Поки що квартири не винаймаю, живу у власному кабінеті. Для мене це дуже зручно, бо завжди перебуваю на робочому місці. Однак планую винаймати квартиру. Спочатку потрібно владнати облаштування дітей в школу та садок. Зі своєю сім’єю бачусь дуже рідко. Більше часу приділяю роботі. Дружина до мого такого графіку ставиться нормально. Після АТО тішиться, що ми можемо говорити хоча б раз в день».

Це повідомлення передали в п’ятницю в інформаційній агенції «УНН», де також розповіли: «В Антона Пузиревського троє дітей – двоє дівчаток та один хлопчик. Нагадаємо, 17 листопада рядового поліції Антона Пузиревського було призначено т.в.о. начальника управління патрульної поліції у Львові».

Натомість тележурналісти передали сьогодні, 5 грудня:

«У Львові представили нового начальника патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба відомства. Антон Пузиревський змінив на посаді Юрія Зозулю, який очолив патрульну поліцію Києва.

До призначення 36-річний Пузиревський командував 3-м батальйоном столичної патрульної поліції, був командиром роти. У нового керівника є досвід боїв на сході – на Донбасі він провів майже півроку.

Головний поліцейський Львова каже, що кардинальних змін у роботі патрульних поки що не буде. «Зміни можуть бути лише в кращу сторону. Робота налагоджена. Дякуючи Юрію Зозулі досить налагодив. Гарно підібраний штат. І корегувати чи вносити зміни наразі нема потреби», – сказав Пузиревський».

Про це повідомили сьогодні, 5 грудня, на телевізійному «5 каналі». Тележурналісти передали також сьогодні, 5 грудня:

«4 грудня у Львові представили новопризначеного керівника патрульної поліції Антона Пузиревського. Новий головний поліцейський Львова розповів, що він є учасником АТО, у складі 51-ї механізованої бригади був на Донбасі з 11 квітня до 17 вересня 2014 року. У зоні АТО перебував в передмісті Мар'їнки, брав участь в штурмі Савур Могили.

До АТО Антон Пузиревський працював у Червоноградському управлінні котелень, а також він займався меблевим бізнесом. Пузиревський перебуває в цивільному шлюбі. В нього троє дітей – двох дівчат 12 та 13-ти років та дворічний син.

Родина очільника поліції проживає в Червонограді, він планує забрати її до Львова. Наразі Антон Пузиревський, як і його попередник Юрій Зозуля, проживає у власному кабінеті, де облаштована невелика кухня з диваном та душова кімната».

Про це повідомили сьогодні, 5 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів