Керівник «Львівобленерго» запевнив, що відключатиме струм лише «за умови форс-мажорів», – ЛМР

15:05 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portalnews24.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відключення електричного струму «зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти».

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 8 грудня, «Щоденному Львову»: «Міський голова Львова сьогодні спілкувався з керівником «Львівобленерго» та відповідним міністерством щодо відімкнень від електропостачання. Як запевнив керівник «Львівобленерго», відімкнень вже не планується, за умови, що не буде надзвичайних ситуацій чи подій».

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів також:

«Ви бачите, яка сьогодні ситуація в енергетиці у нашій країні. Минулого тижня вийшов з ладу блок атомної станції і Львів «фонило». І не тільки Львів, а й всю Україну. Були перебої.

Сьогодні зранку я мав розмову з міністерством, з керівництвом нашого «Обленерго». Мене запевнили, що проблем нема. Жодні відключення зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти.

Я не бачу проблем. Ніхто не має зараз права відмикати, хіба, якщо виникають аварійні ситуації.

Надійність всього, що пов’язано з енергетикою, особливо теплопостачання, - для нас це пріоритет. Враховуючи зимовий період, всі будинки отримують тепло, все працює. 

Мене керівник «Львівобленерго» запевнив, що є чітка вказівка від міністерства, вони будуть її виконувати і жодних відключень зі сьогоднішнього дня не буде, за умови, що не буде форс-мажорів».

Як інформував «ЩЛ», «Львівобленерго» назвало вулиці, на яких не буде сьогодні струму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів