Військові капелани опікуються львівськими ліцеїстами навіть у небі – стрибають разом із ними з літаків

11:55 18 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

Капелани, слідуючи своєму гаслу «Завджи поруч», долучилися до підготовки юнаків, щоб своїм прикладом та душпастирською опікою підтримати хлопців у такий хвилюючий для них момент.

На інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info» зокрема повідомляється:

«17 квітня 2015 року, в рамках військово-фізичної підготовки учнів Ліцею імені Героїв Крут відбулися стрибки з парашутом поблизу Львова. У заході взяли участь близько 100 хлопців.

Зокрема, підтримати та стати поруч юнаків прибули о. Андрій Сіданич – капелан Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, а також о. Андрій Хомишин – капелан Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Перед польотом для молоді фахівці провели інструктаж, а також спільно відпрацювали техніку стрибка.

А перед посадкою усі спільно помолилися та попросили Божого благословення. По завершенні стрибків юнаки робили фотографії та на пам’ять ділилися із душпастирями враженнями.

Стрибки з парашутом учнів Ліцею імені Героїв Крут відбуваються щороку. Протягом навчання більшість юнаків беруть участь у стрибках, що стає добрим військовим досвідом. Капелани, слідуючи своєму гаслу «Завджи поруч», долучилися до підготовки юнаків, щоб своїм прикладом та душпастирською опікою підтримати хлопців у такий хвилюючий для них момент».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів