«Інститут міста» проведе опитування серед львів’ян

15:48 29 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pon.org.ua

«Інститут міста» запрошує львів’ян пройти опитування «Місто дружнє до дітей і молоді».

Про це повідомили в понеділок, 29 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «Мешканців Львова запрошують висловити свою думку щодо того, наскільки місто стає дружнім до дітей та молоді. Опитування громадської думки є частиною наукового дослідження студентки магістерської програми «Технології та інновації в соціальній роботі» Українського Католицького Університету Наталії Датченко».

«Отримані результати будуть анонімними та використаними для посилення взаємодії зацікавлених сторін задля дотримання прав дітей та молоді, їх розвитку та процвітання. Долучитись до онлайн опитування можна за посиланням», – поінформували також у міськраді.

Студентка магістерської програми «Технології та інновації в соціальній роботі» Українського Католицького Університету Наталія Датченко зазначила: «Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді“ впроваджується в Україні з 2018 року за підтримки ЮНІСЕФ. Наразі 30 міст нашої країни беруть участь у проекті, адаптуючи свої місцеві політики до потреб дітей та молоді. Як досліднику мені цікаво перевірити власну гіпотезу: припускаю, що місто, яке стає дружнім до дітей та молоді, водночас стає більш дружнім до всіх без виключення категорій населення: бере до уваги думку своїх мешканців та творить місцеву політику разом із ними».

«Ініціатива ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» – це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямках розвитку добробуту дітей та молоді», – розповіли також у міськраді.

Соціологиня, керівниця програми аналізу та досліджень «Інституту міста» Тетяна Приходько зазначила: «Анкета дослідження дозволить нам вивчити рівень поінформованості мешканців про Ініціативу, їхню думку про рівень та якість життя у місті, а також ставлення до змін, які відбулися протягом останніх років. На заповнення анкети респондент витрачає близько 10 хвилин».

«Ініціатива передбачає захист п'яти базових прав дитини – право бути почутими, право на охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, право на безпеку, дитинство, визнання та справедливе ставлення», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів