Інспекція ДАБК отримала доручення унеможливити забудову у Львові

16:00 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У п’ятницю, 19 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради заслухали інформацію щодо будівництва на вулиці Тернопільській, 21а.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на засіданні виконавчого комітету: «Компанія «Мальви» мала збудувати п’ять будинків і садочок. Забудівельник створив проблему для міста, створив проблему для мешканців, обдуривши і місто, і мешканців. Я категоричний противник забудовувати повністю цю територію, бо має бути комфорт для мешканців».

«Відтак, міський голова дав доручення провести службове розслідування щодо усіх етапів цього питання та з’ясувати причини наявних порушень та як могло статися, що на місці, де мав бути збудований садочок, будується житловий будинок. Департаменту містобудування спільно з департаментом гуманітарної політики доручено пропрацювати можливість розширення котрогось зі садочків у тому районі замість того, котрий мав звести забудовник, однак не дотримав своїх зобов’язань», – поінформували також у міськраді.

Андрій Садовий зазначив також: «Якщо така можливість є, то це би був дійсно оптимальний варіант – добудувати, наприклад, ще один корпус до існуючих садочків. І таким чином вирішити проблему».

«Міський голова також доручив Інспекції ДАБК Львова спільно з департаментом містобудування пропрацювати унеможливлення продовження будівництва до з’ясування всіх обставин та знаходження виходу з ситуації, що склалась», – повідомили також у міськраді.

Міський голова зазначив також: «Попрацюйте, щоби забудовник не продовжував будівництво. Ми повинні стояти на позиці мешканців. Тому що в нас з компанією «Мальви» мільйон проблем. Там, де вони будуть, там є проблеми. Я би не радив купувати квартири в такого забудовника. Це є не надійна компанія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів