Інспектори ТОРу врятували львів’янина

15:20 17 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

Група тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції відреагувала на бійку на вулиці Марка Вовчка. у Львові.

Про це повідомили в середу, 17 квітня, в управлінні патрульної поліції, де також розповіли: «Забігши до квартири, інспектори миттєво оцінили ситуацію. Там лежав чоловік з проникаючим пораненням шиї з критичною кровотечою. Оскільки патрульні володіють навичками з надання домедичної допомоги, то одразу почали рятувати чоловіка».

«Інспектори Юрій Шняк та Роман Гунька затискали по черзі сонну артерію пальцями і відтак зупинили кровотечу. Щойно приїхали медики – патрульні передали у їхні руки 33-річного чоловіка. Швидка госпіталізувала його у критичному стані», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Тим часом напарники хлопців розшукали ймовірного винуватця тілесних ушкоджень – 44-річного чоловіка, брата потерпілого, якого знайшли, обстежуючи прилеглі території. Він спробував втекти, однак марно, адже патрульні наздогнали його. Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили ніж зі слідами схожими на кров. Підрозділ ТОР здійснював охорону місця події до приїзду слідчих Залізничного відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів