Ініціатор «Львівського пасажирського страйку» закликав водіїв підтримати його учасників

19:22 14 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Львівський пасажирський страйк» в інтернет-мережі «Facebook»

Громадський активіст Петро Волинський звернувся у вівторок до водіїв з проханням долучитися до ініційованого ним «Львівського пасажирського страйку».

Громадський активіст Петро Волинський повідомив сьогодні, 14 квітня, на сторінці ініційованого ним «Львівського пасажирського страйку» в інтернет-мережі «Facebook»: «Хотів звернутися до водіїв з проханням долучитися до «Львівського пасажирського страйку» та допомогти львів'янам, які живуть далі від центру та по можливості підвозити людей. Також буду вдячний за репост».

Натомість ініціював Петро Волинський «Львівський пасажирський страйк» на його сторінці в інтернет-мережі «Facebook» таким закликом: «Перевізники вже неодноразово підвищують вартість проїзду і мотивують це тим, що потрібно ремонтувати маршрутки, але ми бачимо на вулицях автобуси, в яких відлітають колеса, брудно і немає навіть поручнів. Кажуть, що якість послуг покращиться, але ми й далі їздимо в переповнених маршрутках, водії хамлять пасажирам і курять за кермом. Нас просто тримають за бидло, вважаючи, що у нас немає альтернативи. Львів’янам потрібно згуртуватися і дати адекватну відповідь цим маніпуляціям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів