Єгипет у травні закриває пляжі на тиждень

10:23 6 травня 2021 р.

Фото до новини

Уряд Єгипту прийняв рішення на два тижні закрити торгові центри, ресторани і магазини. Крім цього з 12 по 16 травня будуть закриті пляжі і парки.

Про це заявив прем'єр-міністр Єгипту Мостафа Мадбулі, передає Reuters.

Нові обмеження вступають в силу у четвер, 6 травня, інформує РБК-Україна. Також на цей період будуть заборонені масові зібрання і концерти.

"Як уряд і як офіційні особи ми глибоко стурбовані тим, що громадяни не повністю дотримуються запобіжних заходів щодо здоров'я ... ми починаємо бачити, що інфекції відбуваються в сімейному масштабі, коли одна людина захворює (вони заражають) всю сім'ю", - сказав Мадбулі.

В останні тижні фіксують зростання числа нових випадків коронавірусу в Єгипті. З початку пандемії в країні заразилися близько 231 тисячі осіб.

Станом на вівторок міністерство охорони здоров'я повідомило про 1090 нових випадків захворювання та ще 60 смертей. Експерти стверджують, що офіційні цифри, ймовірно, відображають лише незначну частку випадків COVID-19 у країні через обмежене тестування та невключення у цю статистику приватних результатів тестування.

Нагадаємо, з 15 травня Туреччина послаблює правила в'їзду в країну для українців. Зокрема, українцям дозволять в'їжджати до Туреччини без ПЛР-тесту на коронавірус.

А Кіпр з 10 травня зніме всі обмеження для вакцинованих туристів, в тому числі і з України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів