Єдина служба допомоги населенню на Львівщині відкрила сторінку в соцмережі

15:40 21 листопада 2016 р.

Директор обласного контактного центру Тарас Роп’яник запевнив, що відтепер кожен зможе подати у «Facebook» звернення, яке буде скеровано до органів виконавчої влади.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації поінформували сьогодні, 21 листопада, що в соціальній мережі «Facebook» з’явилася офіційна сторінка Єдиної служби допомоги населенню 112. Про це повідомив директор Львівського обласного контактного центру Тарас Роп’яник. 

За його словами, створивши «Повідомлення», кожен зможе подати звернення, яке буде скеровано до органів виконавчої влади Львівської області. Тарас Роп’яник також пояснив: «У тексті звернення обов'язково потрібно вказувати контактний номер телефону для уточнення поданої інформації та задля здійснення зворотнього зв’язку. Крім цього, необхідно вказати прізвище, ім’я, а також адресу події».

Директор обласного контактного центру Тарас Роп’яник також запевнив, що повідомлення оперативно опрацьовуватимуть фахівці «Гарячої лінії області» і за лічені хвилини ці звернення будуть скеровані відповідним службам. Про виконання звернення інформуватимуть за наданими контактними телефонами. Подати звернення також можна за коротким номером телефону – 112.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів