Є лише один правдивий сайт Резерв+ і один застосунок

08:46 5 серпня 2024 р.

Фото до новини

У Міноборони України наголошують, що офіційне посилання на сайт “Резерв+” закінчується на домен mod.gov.ua, а не на top, website, org тощо.

Заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко попередила, що росіяни створюють фейкові версії застосунку “Резерв+” та розповсюджують їх в інтернеті для збору персональних даних українців, пише DailyLviv.com. У Міноборони закликали користуватися лише офіційною версією застосунку. 

“Ворог розповсюджує вебзастосунки, які мають виглядати як “Резерв+”, і планує поширювати їх серед українців для збору персональних даних. Ми вже знаємо про це і працюємо над забезпеченням вашого захисту. Просимо вас бути уважними та перевіряти джерела, на які переходите. Користуйтеся тільки офіційним сайтом “Резерв+” на reserveplus.mod.gov.ua”, — зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

У МОУ наголошують, що офіційне посилання на сайт “Резерв+” закінчується на домен mod.gov.ua, а не на top, website, org тощо. Окрім цього, під час завантаження “Резерву+” в онлайн-магазинах застосунків у полі “розробник” повинне стояти виключно Міністерство оборони України (MINISTERSTVO OBORONY UKRAINY).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів