Гвардійцям зі Львівщини в зоні АТО передадуть два джипи-пікапи

10:15 28 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Кошти для придбання автомобілів зібрали в Трускавці та Ірландії.

«Днями до Трускавця з Ірландії прибудуть два надійні та сучасні автомобілі для наших захисників-військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення АТО», – повідомили сьогодні, 28 січня, в Національній гвардії України, де також розповіли подробиці:

«Кошти для придбання одного із автомобілів трускавчани почали збирати під час аукціону-продажу картин трускавецьких і львівських художників, який відбувся у Художньому музеї Михайла Біласа наприкінці жовтня. Тоді організатори аукціону виручили 25 250 гривень.

Решту ж суми, а вартість джипа-пікапа, який придбаний українцями в Ірландії, становить 2100 євро, організатори благодійної акції – директор музею Олена Білас-Березова та голова трускавецької спілки художників Олег Олексин – зібрали завдяки допомозі небайдужих трускавчан та гостей курорту. За кілька днів громада Трускавця урочисто передасть джип-пікап нашим воїнам-трускавчанам, які несуть службу в Першому резервному батальйоні імені генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України.

Другу машину власним коштом придбали українці, яких доля закинула до Ірландії. У такий спосіб вони висловили свою підтримку землякам, які сьогодні захищають цілісність і незалежність України.

Незважаючи на те, що автомобілі не будуть розмитненими, жодних проблем з проїздом їх до місця військових дій не буде. Організатори благодійної акції у Трускавці погодили це питання із керівництвом регіональної служби ДАІ».

Про це повідомили сьогодні, 28 січня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували світлини автомобілів, які передадуть військовим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів