Громадський порядок під час Різдвяних Богослужінь на Львівщині забезпечуватимуть понад 500 міліціонерів

15:05 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як запевнили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, охорону громадського порядку під час святкових відправ у храмах Львівщини будуть забезпечувати більше 500 працівників органів внутрішніх справ.

У прес-службі відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС запевнили сьогодні, 6 січня, в повідомленні «Правоохоронці Львівщини готові забезпечити охорону громадського порядку під час святкування Різдва Христового»:

«Із метою вжиття додаткових заходів із забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час святкування Різдва Христового, особовий склад органів та підрозділів внутрішніх справ Львівської області працює у посиленому варіанті несення служби.

6 та 7 січня, в понад 2,5 тисячі культових спорудах Львівщини відбудуться Різдвяні богослужіння, у яких візьмуть участь понад 1,5 млн. прихожан. Зазначимо, що найбільш багатолюдні богослужіння будуть проходити у Львові.

«Охорону громадського порядку під час святкових відправ у храмах будуть забезпечувати більше 500 працівників органів внутрішніх справ», – зазначив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк. Керівництво ГУМВС України у Львівській області закликає громадян толерантно поводитись під час Різдва Христового та бажає усім львів’янам та гостям Львівщини гарних і безпечних свят».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів