Горів матрац. Мешканці квартир на поверсі опинились заблоковані

19:58 13 жовтня 2024 р.

Фото до новини

У Львові внаслідок пожежі з будинку виведено 6 людей.

13 жовтня о 05:57 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Братів Тимошенків, 2 у Львові. Горів матрац на сходовій клітці на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

До місця події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова.

Через горіння цього матрацу та щільне задимлення, що спричинило займання, мешканці квартир на цьому поверсі опинились заблоковані.

Надзвичайники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей. В одній з квартир, вогнеборці виявили чоловіка з термічними опіками. Потерпілого вивели на свіже повітря та передали медикам. Чоловіка було госпіталізовано в лікарню Святого Луки.

До того ж вогнеборці за допомогою рятувальних пристроїв вивели на свіже повітря 4 людей, а одного чоловіка довелось рятувати за допомогою автодрабини.

Завдяки професійним діям рятувальників, пожежу оперативно локалізували, та вже о 16:17 ліквідували.

Складність пожежі полягала в тому, що поряд з будинок не було можливості під'їзду пожежної автотехніки через щільне паркування автомобілів. Крім того, в зв'язку із захаращеністю іншої сходової клітини, мешканці без допомоги вогнеборців, самостійно би не змогли врятуватись.

До ліквідації пожежі залучили 12 вогнеборців та 3 одиниці спецтехніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів