Головний прикордонник України подякував жителям Львівщини за підтримку

17:30 30 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Сьогодні, 30 травня, у львівському соборі святих Петра та Павла був освячений прапор Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 30 травня,  після відкриття на українсько-польському кордоні відділу прикордонної служби «Мігово» Мостиського прикордонного загону, який було реконструйовано в рамках Програми транскордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь», голова Державної  прикордонної служи  України генерал полковник Віктор Назаренко разом із начальником Західного регіонального управління генерал-майором Володимиром  Плешком відвідали кафедральний собор святих Петра та Павла у Львові й взяли участь у молебні на честь загиблих у зоні АТО воїнів-прикордонників. Напередодні Дня прикордонника в цьому храмі був освячений прапор Державної прикордонної служби України, який став в один ряд поряд з прапорами військових структур.

Голова відомства висловив подяку громаді Львівщини за підтримку прикордонників у такий нелегкий для України час та побажав усім миру. Про це повідомили сьогодні, 30 травня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів