Головна інспекторка Львівської митниці знеславилася у TikTok і втратила роботу (відео)

18:06 12 квітня 2024 р.

Фото до новини

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига хизувалась на вулиці дорогим вбранням, яке перевищує її офіційні доходи.

Керівник Львівської митниці Андрій Кузнік розповів ZAXID.NET, що 12 квітня згадана інспекторка управління адміністративно-господарської діяльності написала заяву на звільнення «за згодою сторін», пише DailyLviv.com.

«Важко тепер усім пояснити, де вона взяла ці речі. Як в анекдоті про доньку-повію. Перед тим, як щось зробити або сказати, треба думати про наслідки, а коли ти на державній службі, то про це треба думати 24/7», – прокоментував інцидент керівник Львівської митниці.

Читайте також: В інспекторки Галицької митниці арештували земельну ділянку

У відео пані інспекторка щиро зізналася, що працює «трошки на себе, а трошки на державу».

Головна державна інспекторка митниці Юлія Дрига дала вуличне інтерв'ю для блогера TikTok-відео, який знімає на вулиці перехожих, розпитуючи про вартість їхнього образу. Відео було поширене 12 квітня і вже за кілька годин зі сторінки блогера зникло. Водночас на відео з інспекторкою митниці звернув увагу інший журналіст, і воно розійшлося Telegram-каналами.

Читайте також: Мама подарувала доньці, яка працює на митниці, квартиру у Львові за 2 млн грн

Подружжя судді й митника засипали у Львові подарунками, – ЗМІ

Юлія Дрига розповіла, що її капелюх — від українського дизайнера Руслана Багінського - коштує 18 тисяч гривень. А собачий повідок від Gucci - 200 доларів. Сумочка Louis Vuitton - 1500 доларів, чоботи Hermes - 800 доларів, годинник Cartier - 5000 доларів. Цікаво, що у декларації за 2023 рік Юлія Дрига зазначила 136 239 грн зарплати на Львівській митниці (+- 15 тисяч гривень на місяць), 3 тис. доларів, 41 694 грн отриманих від приватної підприємиці Юлії Філіповської. А ще - частку 50% у власності квартири (чи то у Львові, чи у Криму) площею 49,5 квадратного метра.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів