Голова Львівської ОДА запевнив, що триматиме проблеми демобілізованих під особистим контролем

17:45 8 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У п’ятницю, 8 травня, голова обласної державної адміністрації Олег Синютка вдруге зустрівся з матерями і дружинами військовослужбовців 24-ї механізованої бригади.

Під час зустрічі керівник Львівщини ознайомив присутніх із Указом Президента України про звільнення у запас військовослужбовців. Керівник області уточнив порядок і терміни звільнення в запас військових 24-ї бригади та розповів про соціальну допомогу та порядок надання виплат для демобілізованих. Голова Львівської ОДА наголосив на тому, що особисто триматиме під контролем усі проблеми демобілізованих бійців.

Він також зазначив: «Якщо  у вас виникатимуть будь-які  проблемні ситуації, то перше, що потрібно зробити – зателефонувати за номером 112 і розповісти про свою біду. Це найпростіший і найнадійніший спосіб «достукатися» до мене. Адже щоранку особисто перевіряю, хто і з якого питання звертався до Львівської ОДА за цим номером».

За висновками зустрічі, родичам бійців  запропонували створити так звану консультативну раду, яка вирішуватиме усі нагальні питання воїнів АТО зі Львівщини. Цей орган функціонуватиме за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомили сьогодні, 8 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів