Голова Львівської ОДА – другий з кінця в урядовому рейтингу

08:53 27 вересня 2013 р.

Фото до новини

Ефективність керівників регіонів оцінювалася за вісьмома критеріями соціально-економічного розвитку.

У п´ятірку найгірших регіонів України за підсумками роботи в першому півріччі увійшли Закарпаття, Херсонщина, Волинь, Львівщина та Сумщина. Про це свідчить зведений рейтинг, складений Кабінетом Міністрів України, який мають «Коментарі».

Як випливає з нього, ефективність керівників регіонів оцінювалася за вісьмома критеріями соціально-економічного розвитку. Так, найгірші оцінки в рейтингу отримав голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь. Адже його бласть посіла 27-місце за провал в таких напрямках, як державні фінанси, розвиток споживчого ринку, а також ринку праці.

А друге місце з кінця зайняв голова Львівської обласної державної адміністрації Юрій Шемчук, «забезпечивши» відставання регіону за економічними показниками. Натомість Волинська область посіла 25-е місце, продемонструвавши відставання в інвестиційно-інноваційній діяльності, житлово-комунальному господарстві, захисті прав дітей і за показником рівня злочинності.

Херсонщина опинилася на 24-му місці за провал в інвестиційній діяльності, захисті прав дітей, ЖКГ, споживчому ринку і т.д. 23-е місце дісталося Закарпатській області, яка показала незадовільні результати за показниками рівня злочинності, щодо захисту прав дітей, розвитку споживчого ринку.

У той же час, лідерами щодо соціально-економічного розвитку за перше півріччя 2013 року стали Київ, у якого – 1-е місце, Севастополь (2-е), Крим (3-е), Рівненська область (4-е) й Київська область (5-е).

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів