Голова ЛОДА запевняє, що він контролює ситуацію на ріках Львівщини

16:59 13 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Олег Сало доповів в.о. віце-прем'єра Олександрові Вілкулу про можливі наслідки різкого потепління: «Проблем у нас на сьогоднішній день немає».

Про це, як інформує в четвер прес-служба облдержадміністрації, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало повідомив сьогодні, 13 лютого, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням виконувача обов’язків віце-прем’єр-міністра й голови Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександра Вілкула. Оскільки зокрема на ній зайшла мова зайшла про протипаводкові заходи, яких необхідно вжити у зв’язку із різким потеплінням, голова Львівської ОДА доповів:

«Щодо паводків. На річках Львівської області спостерігається подальше послаблення льодового покриву. Аби не допустити ускладнення ситуації, створено оперативний штаб, надано доручення всім службам. Ситуація під контролем». 

Але водночас прес-служба облдержадміністрації цитує прогноз Гідрометцентра, який очікує у найближчими днями різке підвищення температури повітря в усі Україні – в середньому +5 грудусів вночі й до +10 вдень, відтак констатує: «За такої погоди не виключене формування заторів криги на річках, зокрема й басейну Дністра. Можливе підвищення рівня води – на 0,5 – 1,5 метра».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів