Голова ЛОДА пояснив своє звернення про "комендантську годину"

08:39 16 квітня 2020 р.

Фото до новини

Максим Козицький також відповів на запитання про те, чому ЛОДА не оприлюднює інформацію про місця проживання осіб, у яких виявлено коронавірусну хворобу у Львівській області.

На особистій сторінці у соцмережі "Фейсбук" голова Львівської ОДА Максим Козицький започаткував рубрику #10_запитань_голові_ЛОДА. Тож кожен охочий має можливість поставити власне запитання очільнику Львівщини.

Пресслужба ЛОДА зазначає, що така рубрика стала постійною. Відповіді на запитання мешканців Максим Козицький надаватиме щосереди.

Відповіді на перших 10 найпопулярніших - у відео: 

1.  Чому ЛОДА не оприлюднює інформацію про місця проживання осіб, у яких виявлено коронавірусну хворобу у Львівській області?
2. У якому населеному пункті біля с. Вишнівчик Перемишлянського району буде найближча амбулаторія доступної медицини та коли?
3. Коли розпочнеться ремонт дороги вул. Данила Галицького у м. Судова Вишня (Мостиського району)?
4. Чи буде спецтранспорт для медиків з села Підбріці?
5. Як плануєте вирішувати питання виділення землі сільськогосподарського призначення для ветеранів ООС, учасників бойових дій?
6. Що означає Ваше звернення минулого тижня про запровадження «комендантської години»?
7. Чи буде закінчена робота, з покриттям другого шару асфальту на дорозі Львів - Самбір?
8. Яка ситуація із проваллям біля Стебника? Чи відреагував Кабмін і чи буде будівництво нової дороги в обхід Трускавця?
9. Як контролюють і штрафують тих, хто вирубує ліси?
10. Наземні переходи через трасу у Солонці, Деревачі і Раковці. Їх обіцяли ще у минулому році. Чи є свіжа інформація по цих проектах?

З 15 квітня на Львівщині всі ринки повинні припинити роботу. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів