«Гент» не може залишити Львів через авіакатастрофу

15:15 4 жовтня 2019 р.

Команда бельгійського футбольного клубу «Гент» на «Арені Львів»

Команда бельгійського футбольного клубу «Гент» на «Арені Львів»
Фото: ua-football.com

Команда бельгійського футбольного клубу «Гент» не може залишити Україну після матчу з «Олександрією» через авіакатастрофу поблизу міжнародного аеропорту «Львів».

Про це повідомили в п’ятницю, 4 жовтня, в агенції новин «Укрінформ», де також розповіли: «Поєдинок між «Олександрія» й «Гентом» завершився вчора у Львові з рахунком 1:1, але бельгійська команда не може вилетіти додому через авікатастрофу, яка сталася сьогодні вранці поблизу міжнародного аеропорту «Львів».

Пресслужба «Гента» поінформувала в «Titter»: «Ми застрягли у Львові, тому що невеликий літак розбився перед посадкою у Львові».

«Вранці 4 жовтня при заході на посадку на відстані 13,7 кілометра до міжнародного аеропорту «Львів» зник з радару транспортний літак Ан-12, який здійснював політ з Віго в Іспанії до Стамбула. Він здійснив аварійну посадку на відстані 1,5 кілометра від злітно-посадкової смуги аеропорту в Сокільниках в Пустомитівському районі», – повідомили також в агенції новин.

«На борту літака перебували семеро членів екіпажу й супроводжуюча особа. П'ятеро людей загинули. Ще трьох деблокували і госпіталізували. Наразі всі рейси аеропорту скасовано.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Укрінформ

 

новобудови Львів