Генштаб ЗСУ створив оперативний військовий резерв

16:52 5 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Віктора Муженка в інтернет-мережі «Facebook»

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко запевнив: «У кого є підготовлені резерви – тому не страшний ворог».

Очільник Генштабу й Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал армії України Віктор Муженко, повідомив сьогодні, 5 вересня: «Генеральним штабом Збройних Сил України створено оперативний військовий резерв з 85000 чоловік – з бойовим досвідом і високим рівнем психологічної готовності (80%) захищати український народ».

Головнокомандувач також поінформував: «Ми розпочинаємо навчальні збори з резервістами у дев’яти бойових ьригадах усіх оперативних командувань Збройних Сил України. 8000 чоловік будуть виконувати навчально-бойові завдання у складі своїх підрозділів разом з військовослужбовцями-контрактниками. 

Віктор Муженко пояснив: «Маємо за мету: підтримати бойову готовність і навченість особового складу резерву, опрацювати підходи і механізми швидкого доукомплектування бойових бригад на випадок широкої агресії Росії.  Крім того, існує нагальна необхідність обміну бойовим досвідом між військовослужбовцями-резервістами і контрактниками».

На завершення очільник Генштабу запевнив «У кого є підготовлені резерви – тому не страшний ворог. Збройні Сили єдині з українським народом і ми переможемо!».

Віктор Муженко написав це сьогодні, 5 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів