Генерал написав про загибель курсанта академії сухопутних військ у Стрийському парку

10:01 2 серпня 2021 р.

Фото до новини

І висловив глибокі співчуття його батькам і батькам дівчини, яка 1 серпня загинула разом з хлопцем.

Начальник Академії у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Петро Ткачук написав у Фейсбуці, інформує Dailylviv:"Вночі отримав сумну звістку про жахливі наслідки буревію, що вирував вчора ввечері у місті Львові. В одному з міських парків Львова внаслідок падіння дерева зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк.

Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка, на превеликий жаль, також загинула.

Наразі всі причини та обставини цієї страшної трагедії встановлюють правоохоронні органи. Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини. Це непоправна втрата для всього колективу Національної академії сухопутних військ…"

Загибель пари у Стрийському парку: на місці трагедії залишився букет

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів