Футболіста просто з вокзалу забрали працівники ТЦК. Зв'язку з ним немає - ФК розшукує гравця

11:39 8 травня 2024 р.

Фото до новини

На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон, яким зменшено мобілізаційний вік, ще не вступив у дію.

Про це повідомили у ФК "Хуст", пише DailyLviv.com.

Футболіста Миколу Сираша з ФК «Хуст» працівники ТЦК затримали на вокзалі та доставили в місцевий військкомат.

У Закарпатській області стурбованість спалахнула серед футбольного товариство після того, як працівники місцевого ТЦК затримали футболіста Миколу Сираша з ФК «Хуст» прямо на вокзалі 7 травня та доставили до військкомату. За повідомленням самого клубу, зв'язок з гравцем наразі відсутній.

«Миколу Сираша — одного з основних гравців ФК «Хуст», сьогодні, 7 травня, прямо з міського вокзалу забрали працівники ТЦК та доставили до військкомату. На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на цей час відсутній. Подальша доля – невідома», – йдеться в повідомленні.

Ситуація ще більше загострилася, коли інші команди ліги почали відмовлятися приїжджати до Хуста через дії місцевого ТЦК. Зазначають, що ФК «Хуст» за короткий період свого існування встиг відзначитися перемогою в першості Закарпаття та дебютувати у професійному футболі.

Серйозною проблемою також стала загроза зриву Чемпіонату України через неспокій в Хусті. Деякі клуби вже оголосили своїх гравців «критично важливими об'єктами», отримавши бронювання від мобілізації.

«Чемпіонат України на межі зриву! Команди відмовляються їхати в Хуст через дії Хустського ТЦК. Кілька клубів в Україні визнали критично важливими об'єктами, а їхні гравці відповідно отримали бронювання від мобілізації. Чи можливе проведення всеукраїнських змагань, у яких братимуть участь три клуби?» - додали представники клубу.

ФК «Хуст» сподівається на підтримку від керівництва українського футболу. Вони закликають глав УАФ, ПФЛ, обласної військової адміністрації та ЗАФ до реагування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів