Електропостачання в Самбірському районі Львівщини відновлено повністю

09:05 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Ліквідація наслідків руйнівного буревію триває.

Учора, 24 вересня, на Самбірщині, за даними Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, ліквідовано пошкодження восьми ліній електропередач і включено всі 33 відключені трансформаторні підстанції. Відтак електропостачання населених пунктів району відновлено повністю.

Прес-служба Львівської ОДА повідомила також, що проїзд автомобільною дорогою Самбір–Мостиська та вулицями Самбора уже безперешкодний. Наразі проводяться роботи зі зняття залишків шиферу та металевої покрівлі з пошкоджених будівель з використанням спеціальної техніки, розчищено дороги та вулиці у населених пунктах від повалених дерев з їх подальшим розпиленням та вивезенням для забезпечення безперешкодного руху автомобільного транспорту; очищено подвір’я житлових будинків та території підприємств, установ, організацій від гілок дерев, елементів дахів будівель та сміття, проведені обстеження постраждалих житлових будинків комунальної та приватної власності, об’єктів бюджетної сфери і приватних підприємств з метою оцінки збитків, завданих стихією, а з регіонального резерву виділено матеріально-технічні ресурси для ремонту пошкоджених дахів будівель.

До долання наслідків негоди долучаються й приватні підприємства. Зокрема, за рішенням керівництва ВАТ «Івано-Франківськцемент», Львівському обласному товариству Червоного Хреста надано для жертв буревію в Самборі 2000 листів шиферу.

Нагадаємо відтак, що 23 вересня буревій повалив Самборі десятки дерев і зірвав дахи з десятків буднків. Повідомлялося також, що збитки від від стихійного лиха перевищили в цьому місті мільйон гривень.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів