«Ельдорадо» і «Фокстрот» у Львові продають російську техніку під австрійським брендом

23:22 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: eldorado.ru

Сушарки для овочів у фруктів під торговою маркою Vitek, яка є російським брендом, у львівських магазинах «Ельдорадо» і «Фокстрот» продають як австрійську техніку. У цьому переконався кореспондент «Щоденного Львова», якого і в одному, і в іншому супермаркетах електроніки продавці переконували, що Vitek – австрійська торгова марка, яку складають у Китаї. Правдою є лише друга частина цього маркетингового ошуканства.. А про першу є відкрита інформація в інтернеті.

Зокрема на офіційному сайті VITEK http://www.vitek.ru написано, що це - «провідний в Росії бренд побутової техніки і електроніки, який посідає перше місце на ринку з наявності техніки в домогосподарствах» і гордо уточнено: «Техніка VITEK є в кожній третій сім'ї в Росії».
Напевно, щоб збільшити цей показник також в українських родинах і допомогти Росії, яка воює з Україною, у «Фокстроті» знизили ціну на сушарку і люб’язно пропонують її як акційний товар, а в «Ельдорадо» псевдоавстрійську техніку вже успішно розпродали. 
Щоправда, залишився ще інший товар під торговою маркою Vitek, тож, може, ця інформація зупинить, бодай, частину покупців, які не хочуть бути обманутими і допомагати своїми грішми країні-агресору.

Як з’ясував після відвідин магазинів електроніки кореспондент «Щоденного Львова», сушарка Vitek залишила поганий спогад у родині його батьків. Ця «австрійська» техніка не витримала овочево-фруктового навантаження і одного літньо-осіннього сезону, а сервісні пункти, де потерпілі сподівалися її реанімувати, були завалені зіпсутими виробами Vitek. 

Нагадаємо, мережа магазинів «Ельдорадо» належать бізнесменові Віктору Поліщуку, який придбав її навесні 2013 року.
За інформацією журналу Forbs у 2014році, 38-річний Віктор Поліщук має статки у $101 млн.
Засновники ГК «Фокстрот» - Геннадій Виходцев і Валерій Маковецький, за версією журналу Forbs у 2011 році, володіли статками у $133 млн кожен.
Сьогодні Геннадій Виходцев і Валерій Маковецький показово допомагають армії сучасною технікою, ноутбуками, телевізорами, бронежилетами, прапорами України. Інформація в ЗМІ про цю благодійність, з посиланням на прес-службу «Фокстроту», мало чим відрізняється від корпоративного піару.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів