Експерти Львівської облради завершили оцінку мікропроектів місцевого розвитку

09:10 4 березня 2017 р.

13-14 березня на сайті обласної ради розміятять переліки потенційних переможців, які зобов’язані надати рішення сесій місцевих рад про бюджетне спів фінансування.

У Львівській обласній раді запевнили, що в п’ятницю, 3 березня, експерти, які оцінювали мікропроекти місцевого розвитку на 2017 рік, уже завершили роботу над поданими проектами. За словами начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв'язків Івана Собка, відповідно до рішення конкурсної ради, всі експерти отримали доступи до сформованих пакетів документів за різними пріоритетами і чітко виконали своє завдання у встановлений термін.

Відтак, секретаріат, відповідно до програми конкурсу, повинен упродовж п’яти робочих днів опрацювати результати оцінки і сформувати рейтинги потенційних переможців у розрізі визначених пріоритетів та винести їх на розгляд конкурсної ради. Іван Собко наголосив: «Акцентуємо увагу конкурсантів, що впродовж 13-14 березня на сайті обласної ради будуть розміщені переліки потенційних переможців, які до 30 березня зобов’язані надати секретаріату рішення сесій місцевих рад (пооб`єктно) про бюджетне співфінансування, надіславши підтверджуючі документи на електронну адресу: microproekt@gmail.com. Важливо виконати цю норму, оскільки ті конкурсанти, які не подадуть відповідних рішень місцевих рад, будуть виключені з переліку переможців».

Про це повідомили в прес-службі обласної ради, де також поінформували, що на конкурс мікропроектів зареєстровано 1300 заявок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів