Екологи впіймали на Львівщині ще сімох паліїв

10:50 9 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Львівській області притягнули до адміністративної відповідальності вже 32 паліїв сухостою.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 9 березня: «На Львівщині, попри всі заборони, надзвичайники та екологи продовжують фіксувати випадки самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків. Із початку пожежонебезпечного періоду в області до адміністративної відповідальності притягнули вже 32 особи, які змушені будуть сплатити штрафи загальною сумою 5610 гривень».

«Лише за два дні мобільні групи у складі представників Державної екологічної інспекції у Львівській області, департаменту з питань цивільного захисту та департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА упіймали «на гарячому» ще сімох паліїв сухостою. Нагадаємо, що станом на понеділок, 7 березня, до відповідальності притягнули 25 порушників», – поінформували також в облдержадміністрації

«Департамент з питань цивільного захисту ОДА закликає мешканців області не допускати самовільного випалювання сухої рослинності та її залишків і пам’ятати про шкоду, яка завдається природі внаслідок пожеж в екосистемах! Зазначимо, що станом на сьогодні зафіксовано 387 пожеж в екосистемах, загальною площею 84,4 га», – повідомили також сьогодні, 9 березня, в прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів