Директор департаменту містобудування Львова звільнився за власним бажанням

14:00 17 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Стосовно вже колишнього чиновника відкрито кримінальні провадження.

«Директор департаменту містобудування міста Львова Андрій Павлів написав заяву про звільнення за власним бажанням», – повідомили сьогодні, 17 грудня, на соціальному порталі, де також нагадали:

«Павлів відомий у Львові як чиновник, який прикривав незаконні дії недобросовісних забудовників. Більш того, у місті вже відома історія із так званою «віллою Павліва» – будинком, де вже екс-чиновник незаконно захопив горище, що перебувало у спільній власності. Таким чином мешканці будинку залишились без опалення, а сам будинок, який є пам’яткою архітектури, доведено до жахливого стану.

Як відомо, на даний момент на Андрія Павліва, завдяки громадському контролю даної справи, відкрито більше чотирьох кримінальних проваджень. Реакція мера на злодіяння свого чиновника була пасивною до тих пір, поки Андрію Садовому не довелось поборотись на виборах за крісло мера. Під час виборчих перегонів на міську владу впав шквал критики через жахливу ситуацію із скандальними та незаконними забудовами, де вагому роль відігравав якраз тандем Павлів- Садовий».

Про це повідомили сьогодні, 17 грудня, на соціальному порталі «Страйк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів