Двоє загиблих українців - у Польщі, одна - у Словаччині

19:56 23 листопада 2020 р.

Фото до новини

У Польщі недалеко від села Бабськ трапилася ДТП, в результаті якої загинули двоє українців.

Про це повідомили в прес-службі польської поліції, передає 5 канал. Польські правоохоронці уточнили, що в аварію потрапив автомобіль Mercedes, у якому перебували двоє громадян України. З невідомих причин авто звернуло з дороги, протаранило захисний бар'єр та перекинулося.

Внаслідок ДТП 39-річний водій загинув на місці, а 38-річного пасажира лікарі намагалися врятувати, однак він також помер.

У поліції ймовірною причиною смертельної аварії називають мокру та слизьку дорогу, а також перевищення безпечної швидкості руху.

Правоохоронці та прокуратура вивчають усі обставини трагічного інциденту.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Словаччині потрапив в аварію мікроавтобус, в якому перебували українці. Одна людина загинула.

Мікроавтобус з українцями потрапив в аварію у Словаччині: одна людина загинула. Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці неподалік словацького міста Тековське Нємце, поінформували у місцевій поліції.

Попередньо відомо, що водій мікроавтобуса, в якому перебували українці, заснув за кермом і врізався в цистерну. Вона їхала попереду. 62-річна пасажирка автобуса загинула.

Четверо дітей травмовані у ДТП на Львівщині

Водій вантажівки «Вольво» скоїв зіткнення з автомобілем «Мазда» і втік з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів