Двоє людей загинули на Львівщині внаслідок пожеж

09:58 1 січня 2018 р.

Автомобіль «Рено Трафік» на узбіччі дороги у селі Глібовичі в Перемишлянському районі

Автомобіль «Рено Трафік» на узбіччі дороги у селі Глібовичі в Перемишлянському районі
Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У Городоцькому й Перемишлянському районах сталися трагедії.

31 грудня о 15:00 виникла пожежа в приватному житловому будинку в селі Угри в Городоцькому районі, під час гасіння якої виявили тіло його власника 1985 року народження. Натомість о 19:56 сталася пожежа в автомобілі «Рено Трафік», який стояв на узбіччі дороги у селі Глібовичі в Перемишлянському районі  На місці пожежі виявлили тіло власника автомобіля 1989 року народження. Про це повідомили сьогодні, 1 січня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Натомість на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» розповіли: «31 грудня року о 13:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в склі Угри в Городоцькому районі, яка виникла в цегляному житловому будинку. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі виявлено тіло власника будинку – чоловіка 1985 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів».

«31 грудня о 19:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Глібовичі в Перемишлянському районі, яка виникла в автомобілі «Renoult Trafic». На момент прибуття рятувальників до місця виклику весь автомобіль був охоплений вогнем. О 20:37 пожежу вдалось локалізувати, та о 20:43 повністю ліквідувати. На місці пожежі виявлено тіло загиблого власника автомобіля – чоловіка 1989 року народження», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів