ДТП з українцями в Підкарпатті: подробиці від поліції

11:04 22 березня 2021 р.

Фото до новини

На автостраді А4, на виїзді на Кашице в Ярославському повіті, автобус, що перевозив українських громадян, виїхав з дороги, наїхав на бар'єри, а потім, проламавши його, з'їхав у кювет.

Про це повідомляє прес-служба поліції Підкарпатського воєводства, пише Dailylviv.

О 23 годині 21 березня поліцейські отримали повідомлення про аварію з автобусом на автостраді А4, на виїзді до Кашице, в Ярославському повіті. За попередніми висновками, громадяни України подорожували автобусом.

Це був рейс з Вроцлава в Чернівці. Водій автобуса раптово з'їхав з дороги, наїхав на енергомісткі бар'єри, а потім, проламавши їх, з'їхав у кювет і влучив у схил.

10 людей подорожували автобусом, у тому числі двоє водіїв. Внаслідок ДТП загинула одна людина - водій на заміну. 5 поранених було перевезено до шпиталів Перемишля, Пшеворська та Любачува. Решта людей, які не постраждали, були доставлені до гуртожитку школи в Ярославі. Поліція встановила, що водій автобуса, 23-річний громадянин України, був тверезим.

На місці працювали поліцейські під наглядом прокурора, слідча група провела візуальний огляд та зафіксувала наслідки аварії. Рух на цій ділянці автостради у напрямку Корчови відбувається однією смугою.

У Ярославському повіті автобус з українцями вилетів у кювет. Є жертви

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів