ДТП під Любліном: постраждало семеро українців

16:12 7 вересня 2021 р.

Фото до новини

Усі потерпілі оперативно розміщені у чотирьох госпіталях у м.Люблін. Про загрозу життю не повідомляється - стан постраждалих середньої тяжкості.

За повідомленням Генерального консульства України в Любліні, пише Dailylviv.com, зранку 07.09.2021 року поблизу міста Люблін трапилася ДТП за участі мікроавтобуса, у якому з України до Польщі подорожувало 8 осіб. Внаслідок аварії постраждало 7 громадян України. Про це повідомляє Посольство України у Польщі на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

Усі потерпілі оперативно розміщені у чотирьох госпіталях у м.Люблін. Станом на зараз, про загрозу життю не повідомляється, стан постраждалих середньої тяжкості.

Для надання консульського супроводу, можливої допомоги постраждалим, до лікарні виїхав черговий консул. Усім надається максимальне сприяння, встановлюються контакти з родичами.

Генеральне консульство України в Любліні просить родичів і близьких потерпілих, аби,  у разі потреби, звертатися за телефоном цілодобової гарячої лінії ГКУ в Любліні: +48 784 138 555  або  e-mail: gc_pll@mfa.gov.ua.

Як повідомляє видання lublin112.pl аварія трапилась на об’їзній дорозі біля Любліна. Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою.

За попередніми даними, водій мікроавтобусу, 32-річний громадянин України, рухався в напрямку Варшави. В якийсь момент він з силою вдарився об задню частину вантажівки.

Водій вантажівки від’їхав з місця аварії до того, як приїхали рятувальні служби. Його розшукує поліція.

Зіткнення фур: об'їзд транспорту, який їде в напрямку Львова через Миколаїв (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів