ДТЕК допоміг ЛОДА створити сайт STOP COVID-19

09:24 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

Запрацював сайт обласного Штабу Львівщини STOP COVID-19: спільна протидія поширенню вірусу, створений за підтримки ДТЕК.

На сайті STOP COVID-19 благодійники та усі небайдужі, які хочуть долучитися до боротьби з пандемією, зможуть знайти усю необхідну інформацію про:
• Потреби обласних лікарень та інших установ у боротьбі з коронавірусом
• Реквізити для надання фінансової допомоги
• Допомогу, яку вже забезпечили меценати
• Суму внесків до благодійного фонду і партнерів ініціативи
• Контакти та зворотний зв'язок з обласним Штабом

Голова ЛОДА Максим Козицький закликає усіх людей доброї волі, бізнесменів, підприємців, депутатів усіх рівнів, меценатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які зараз вкрай необхідні нашим медичним установам.

Львівська обласна державна адміністрація також звертається до засобів масової інформації з проханням підтримати ініціативу та стати медіапартнерами, аби більше людей змогли дізнатися та долучитися до потрібної справи.

Сайт обласного Штабу Львівщини STOP COVID-19: спільна протидія поширенню вірусу створений за підтримки ДТЕК.

«Ми щиро впевнені, що лише спільними зусиллями представників громади, бізнесу та влади, ми здатні допомогти нашій країні у вирішені тих питань, які постали перед нею в цій надзвичайній ситуації. Ще в грудні 2019 ДТЕК підписав Меморандум (посилання) про підтримку ініціатив громади Львівської, області і ми будемо спрямовувати наші зусилля на підтримку громади і далі, як соціально-відповідальний бізнес ми віримо, що разом зможемо зупинити поширення вірусу та захистити наших громадян.», - підкреслює Тетяна Оверіна, директор з регіональної політики ДТЕК Енерго.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації
"Щоденний Львів" повідомляв, що вчора Міністерство охорони здоров’я запровадило єдиний державний протокол лікування хворих на COVID-19.

Міністерство охорони здоров'я визначило перелік посад медичних працівників, яким з березня 2020 року здійснюється доплата розмірі трьох посадових окладів.

За даними ДРАЦС Львівської області на Львівщині навесні померло більше людей, ніж народилося.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів