Другий ракетний удар по Львову був з Білорусі, - начальник ЛОВА

11:20 27 березня 2022 р.

Фото до новини

Вчора у Львові ворог вдарив по двох об’єктах.

Про головне, що варто знати жителям Львівщини за добу, сьогодні вранці розповів начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com:

• Мали два оповіщення про повітряну тривогу. У першому випадку була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря, у другому – з Білорусі. У Львові вдарили по двох об’єктах. 

Вчорашні події чітко дають зрозуміти, що коли лунають сирени, загроза справді є. Чуєте сирену, йдіть у безпечне місце та чекайте на інформацію з офіційних джерел. Ще раз: дочекайтесь повідомлень від офіційних джерел, а не фотографуйте, знімайте на відео і викладайте це в інтернет. Таке «блогерство» може тягнути за собою людські жертви і кримінальну відповідальність «блогерів».

• Рейдові групи спіймали 15 паліїв сухостою. За добу в області підрозділи ДСНС ліквідували 65 пожеж сухої трави. Люди, схаменіться! Воюйте з ворогом!  

• Прийняли і розселили 2 тисячі 200 людей з інших областей України, які вимушено покинули домівки. Від початку повномасштабного вторгнення на Львівщині надали прихисток 251 тисячі людей.

• Маємо ще 18 тисяч облаштованих ліжкомісць у державних та комунальних закладах, тисячу – у приватній сфері. Допоможемо усім, хто цього потребує.

• Кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнули 23 тисячі українців. Пасажиропотік збільшився, але великі черги не утворюються. Від 24 лютого через переходи у Львівській області кордон перетнули 1 мільйон 270 тисяч людей.

• Поліція опрацювала понад 1800 звернень від громадян щодо підозрілих людей та об’єктів.

"Дякую усім за пильність. Все буде добре", - підсумував Максим Козицький.

Пожежу на нафтобазі, яка виникла внаслідок ракетного удару у Львові, загасили вранці (відео)

Військова адміністрація Львівщини закликала іноземні ЗМІ дослухатись до її вказівок

У Польщі прокоментували ракетні удари по Львову

У Львові затримали осіб, які зливали фото ракетних ударів та іншу інформацію росіянам

Ракетний удар по нафтобазі на заході України спричинив затримку поїздів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів